We turn your dream into reality

Investering

 • 1 videograaf - 8 uur - Clip 7 min. Prof. geluid

  8 uur

  1,299 euros
 • 2 videografen - 12 uur - Clip 7 min - Drone - Same Day Edit

  12 uur

  1,899 euros
 • 2 videografen - 12 uur - Doc edit 20 min. - Drone

  12 uur

  2,399 euros
 • 2 videografen - 12 - Clip 7 min - Drone - Same Day Edit

  12 uur

  Prijs in overleg
 • 1 videograaf - 3 uur - prof. geluid - boeken op ma tm do

  3 uur

  250 euros
 • Alle speeches (max 30 minuten) gemonteerd met mooi clean geluid.

  30 min

  199 euros
 • Love is in the air ! - bijboeken op bijvoorbeeld Package I

  20 min

  150 euros
 • Alles wat er overdag gebeurde vertonen op beamer of scherm.

  3 min

  250 euros

Alle prijzen zijn inclusief 21% btw  |  Reiskosten binnen een straal van 60 km inbegrepen  (per 17-01-2020)

 

Perfect op elkaar ingespeeld

 

Willen jullie een team wat elkaar niet voor de voeten loopt ?

 Kies dan voor de Familie Tomeij,  the wedding family.

Wij verzorgen Videografie en Fotografie. Klik op de website van

Tom Tomeij voor meer informatie.

Maatwerk

Kunnen jullie niet uit de voeten met 1 van de bovenstaande opties ? Geen probleem, we kunnen altijd meedenken over een pakket afgesteld op jullie wensen. Bel of mail ons, dan kunnen we alle opties bespreken.
Uiteraard is het ook mogelijk om dit te doen in onze studio.

 

Drone

We werken in pakket 2 en 3 met de DJI Mavic Pro drone. Deze is stil en onopvallender dan de meeste andere drones. Onze drones zijn geregistreerd bij de rijksoverheid en goed verzekerd. Voor het vliegen met drones gelden regels waaraan wij ons houden.

 

Als het weer, wind of locatie het niet toelaat om te vliegen, dan houden wij ons uiteraard aan deze regels. Veiligheid voor alles.

 Same Day Edit

Dit is een korte compilatie van de dag.  Vanaf de voorbereiding, de first look, de fotoshoot, de ceremonie en soms ook nog het taart en proosten. Al deze mooie momenten gaan wij dan monteren. Net voor het eten maken wij een clip van rond de 3-4 minuten. De clip wordt in de meeste gevallen na het eten, rond de openingsdans vertoont op een beamer. Een Same Day Edit is in pakket 2 inbegrepen. Willen jullie pakket 3 en toch een Same Day Edit ? Deze is voor € 250,- los bij te boeken. Als jullie hiervoor kiezen is het belangrijk dat wij voor de bruiloft de favoriete muziek aangeleverd krijgen.

* Voor de Same Day Edit is het belangrijk dat de locatie voorzien is van een goede beamer of grote TV  heeft. Lees hier meer.

 Love shoot
 

Het fenomeen loveshoot, ook wel engagement shoot of pre-weddingshoot genoemd, is afkomstig uit de VS en houdt in dat jullie enige tijd voor de bruiloft al een kort clip laten maken door de ons. Dit doen we op een mooie locatie binnen of buiten. Het is een ideale manier om mooie, ontspannen beelden van jezelf en je husband to be te krijgen, ons beter te leren kennen en om samen te kijken wat leuke plekjes zijn voor de uiteindelijke bruidsreportage.

 

Omdat wij op de dag zelf totaal niet gekunsteld te werk gaan en nooit dingen in scene zetten ( zie ook onze pagina met hoe wij filmen ) kan een love shoot bijdragen aan de echte mooie cinematografische look. Ook kunnen jullie de clip gebruiken als uitnodiging of teaser voor de bruiloft. Kosten: € 299,-

Kunnen wij het ruwe materiaal krijgen?

Wij krijgen soms deze vraag vanuit het bruidspaar, hetgeen goed te begrijpen is. Echter wij filteren alleen de mooiste beelden uit het oorspronkelijke materiaal. Dus beelden die niet goed genoeg zijn vallen af. Ook bij fotografen is het zo dat onscherpe of mislukte foto's niet worden aangeleverd. Wel is het mogelijk om vooraf aan te geven dat  bijvoorbeeld de speeches geheel worden opgenomen.  Informeer naar de mogelijkheden en bijkomende kosten.

We turn your dream into reality

+31 651 172 829

© Cam Works
All rights reserved

 • Gray LinkedIn Icon
 • Grijs Facebook Icon
 • Gray Vimeo Icon

Follow us on Instagram

 

Like us on Facebook

 

Watch us on Vimeo

Binckhorstlaan 36

Unt C345