Portfollio

een selectie van ons werk

Coni and Michiel

Mei 2019, Stresa Italy: In een fantastische setting vlak bij het Lago Maggiore dit leuke stel vastgelegd. Alles in het mooie landhuis Viale Siemens van gastvrouw Elisa. Mooie speeches van broer en zus. Internationale setting met een hele goede samenwerking met Nils Hassenau, de fotograaf. Alles was tot in de puntjes georganiseerd. Een taart voor wel 200 personen en nog bleef er over. De dag na de bruiloft nog 1 dagje vakantie gevierd en daarna weer naar huis.

 

Manon en Ties

Heerlijke dag, thuiswedstrijd. We begonnen in Hotel Scheveningen. Daarna ging ik naar het cafe van de broer van Ties. Veel lol met de preps van Ties en zijn vader en broer. Deze dag zat vol humor en veel leuke korte speeches. In de avond terug naar het cafe van Daan, waar ook voor ons een heerlijke maaltijd klaarstond. Vervolgens ging de hele hups weer de bus in terug naar het Hotel.
Daar een wilde avond met veel dansende mensen. Paul Elstak deed het goed: Iedereen hakken !

 

Kim en Benjamin

Do bij Kim afgezet.. Ik naar Benjamin. Normaal zijn we bij de groom binnen 15 minuten klaar. Dit was hier heel anders. Uitgebreid werd alles gecheckt en zat ieder haartje op zijn plek. Benjamin zag er fantastisch uit met een mooi maatpak. First look in de tuin van Kim, ze was een plaatje !. Naar het stadhuis van Den Haag, leuke ambtenaar die er echt zin in had. Na de ceremonie fotoshoot rond de hofvijver. De avond was een waar spektakel met veel dans. A day to remember!

 

Duncan en Nicole

We begonnen onze dag in het mooie huis van Nicole. Het huis  en de tuin waren door de family erg mooi versiert. In het monumentale pand was filmen erg mooi. Dominique bleef bij Nicole en ik ging even heen en weer naar Duncan. De first look was in de achtertuin, niet verkeerd !
Daarna vertrokken we naar de Orangerie Eslwout. Hier vond de ceremonie plaats. Na het diner een mooi feest met leuke verrassingen voor het stel.
https://www.orangerie-elswout.nl

 

Stefanie en Naysan

Beginnen bij de bruid, Doo bleef daar. Ik een aardig eindje heen en weer naar Naysan. Bij de groom een ontspannen sfeer met veel vrienden, lekker ontbijtje. Daarna snel terug voor de first look. Vader zou Naysan ophalen met een Vw busje.. Busje komt zo, dus niet.. We liepen vertraging op en moesten na de first look racen naar het stadhuis. Vanuit daar naar de mooiste Kerk van Nederland. De Bavo in Haarlem. Aardige pastoor, we mochten vanaf boven, naast het orgel, ook filmen.