Addendum Algemene Voorwaarden 2021 t.b.v. overmacht door Corona maatregelen

Hierbij de aangepaste voorwaarden / mogelijkheden.
Bij annulering zonder sprake van overmacht gelden de huidige algemene voorwaarden. Bij het verplaatsing naar een nieuwe datum kunnen we meedenken met het bruidspaar.

Voorop staat dat wij ons liever bezighouden met het vastleggen van mooie herinneringen

dan op het toezien van de kleine lettertjes van onze algemene voorwaarden.
Het afgelopen jaar hebben we voor veel bruidsparen zorgen weten weg te nemen door ons flexibel op te stellen en de algemene voorwaarden te overrulen met een verplaatsing. Echter wanneer wij dit blijven doen en data blijven vasthouden, verkopen we vaak nee en hebben we geen inkomsten op deze dagen. Dus hebben we, noodgedwongen, wel grenzen moeten stellen.
De bruiloft verplaatsen kan een prima oplossing zijn. Alles kan in principe doorgaan zoals bedacht, alleen op een andere dag. Er is wel een praktische ‘maar’. Als we simpelweg alle bruiloften verzetten naar dezelfde datum het jaar erop, dan missen wij 80% omzet van dat betreffende jaar met kans op faillissement.

De huidige mogelijkheden:
éénmalig kosteloos vooruit zetten naar een daldag / periode (zie meer uitleg hierover hieronder). Voorwaarde: De nieuwe gewenste dag moet wel beschikbaar zijn. Tot zover hebben wij samen met onze bruidsparen, bruiloften met 95% succes kunnen verplaatsen.

  1. Wacht dus niet te lang met een verplaatsing.

  2. Bij een tweede keer verplaatsen naar een daldag betalen jullie 10% bij over de totaalfactuur.

  3. Bij het verplaatsen naar een piekdag (hieronder meer uitleg) betalen jullie 15% bij over de totaalfactuur.

  4. Een (kleiner) gedowngrade pakket of ander product afnemen ter waarde van de aanbetaling.

  5. Een éénmalige voucher ter waarde van de aanbetaling met een geldigheid van 18 maanden vanaf de oorspronkelijke factuurdatum.

VERPLAATSEN NAAR DALDAG OF EEN DALPERIODE


Daldagen zijn alle dagen in het jaar behalve de vrijdagen en zaterdagen in het trouwseizoen (april tot en met oktober).
Op daldagen hebben wij (en andere leveranciers) de meeste ruimte in onze agenda’s. In de maanden november tot en met maart hebben we zelfs nog vrijdagen en zaterdagen beschikbaar.


LET OP: Niet al jullie leveranciers zijn in staat om te verplaatsen. Met deze oplossing kunnen we in goed overleg kosten beperken en elkaar toch van dienst te zijn.

UITLEG VERPLAATSING NAAR PIEKDAG
Mochten jullie willen verplaatsen naar een piekdag (vrijdag of zaterdag) in de periode april tot en met oktober dan kunnen wij voor die dag geen nieuwe bruiloften aannemen, 100% verlies in het lopende trouwseizoen. Deze dag kan ik namelijk niet meer verkopen, bruidsparen boeken gemiddeld 9 maanden van de voren.

Voorbeeld: Het totaal factuur is 1600,-, er is 400,- aanbetaald, dan resteert er normaal een bedrag van 1200,- na de bruiloft te betalen. Nu we verplaatsen naar een piekdag in 2021 /2022 bedragen de kosten van het verzetten 1600*15% = 240 euro extra.

Wij hopen jullie op deze manier tegemoet te komen. Mochten jullie nog vragen hebben of is er iets onduidelijk?, neem dan gerust contact op. Wij wensen jullie veel gezondheid, stay healthy

+31 651 172 829

© Cam Works
All rights reserved

  • Gray LinkedIn Icon
  • Grijs Facebook Icon
  • Gray Vimeo Icon

Follow us on Instagram

 

Like us on Facebook

 

Watch us on Vimeo

Binckhorstlaan 36

Unt C345